Η Γη της Ελιάς: Περιλήψεις επεισοδίων από 05/2/24 έως 09/2/2024

Η Γη της Ελιάς: Περιλήψεις επεισοδίων από 05/2/24 έως 09/2/2024

Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς από 05/2/2024 έως και 09/2/2024.

Επεισόδιο 91 στις 05/2/2024

Δευτέρα

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. H Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες εκνευρίζοντας τον Μάνο.

Ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και την ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Η αντίδρασή της στο σχόλιο του, του επιβεβαιώνει την υποψία του. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν.

Επεισόδιο 92 στις 06/2/2024

Τρίτη

Ο Παρασκευάς αρχίζει να έχει βλέψεις πάλι για την Θοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του αλλά τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Στο μεταξύ η ένταση στο σπίτι μεταξύ Μανού και Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Λίγο αργότερα όταν και η Χάιδω πηγαίνει στο δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα, η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο.

Η Χρυσούλα πιάνει τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του αλλά αυτός την απειλεί πως αν το πει στην Αρετή θα τον βρει μπροστά της. Στο μεταξύ ο Κωσταντίνος καλεί τον Χρήστο στο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως αν παίζει κάτι με την Αριάδνη.

Επεισόδιο 93 στις 07/2/2024

Τετάρτη

Ο τοκετός της Ξένιας ξεκίνα και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο. Η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης αρχίζει να ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι ενώ φίλοι και συγγενείς του γυρίζουν την πλάτη.

Ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει. Ο Κωσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το περαστικό φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης και εκείνη αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της.

 Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερου του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης.

Έτσι, σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη. Η Αναστασία και ο Αποστόλης ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους.

Επεισόδιο 94 στις 08/2/2024

Πέμπτη

Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να τους ευχηθούν.

Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και την ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο φέρνοντας την σε πολύ δύσκολη θέση.

Επεισόδιο 95 στις 09/2/2024

Παρασκευή

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσεών εντείνεται και η Δήμητρα κατάφερε να μπει στο υπόγειο. Ο Κωσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα του ταράξει την γαλήνη.

Την ίδια ώρα η Ιουλία χαιρετάει τους αγαπημένους της και ετοιμάζεται για τη μετακόμιση της στην Αθήνα ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός. Ο Χρήστος έξαλλος πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη.

Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και την ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο φέρνοντας την σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Αρετή μένει σύξυλη καθώς ο Τάσος την χωρίζει δίνοντας μία νέα ευκαιρία στην γυναίκα του. Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωσταντίνο και την Ισμήνη επειδή ανακατεύονται στη ζωή του

Στο μεταξύ η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλά να γυρίσει πίσω.Η Αμαλία πάλι ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για την συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται ότι δεν θέλουν να την βλέπουν άλλο μπροστά τους.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα