Ξένια Καλογεροπούλου: Ο Φέρτης ήθελε να ζήσει με την Τσανακλίδου κι αν βαρεθεί να γυρίσει σε μένα

Ξένια Καλογεροπούλου: Ο Φέρτης ήθελε να ζήσει με την Τσανακλίδου κι αν βαρεθεί να γυρίσει σε μένα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (01/02) η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας αναφέρθηκε στον πρώτο γάμο της με τον, επίσης ηθοποιό, Γιάννη Φέρτη, τον χωρισμό τους, αλλά και τον μετέπειτα σύζυγό της, τον συγγραφέα και μεταφραστή Κωστή Σκαλιόρα.

“Με τον Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε παίζοντας μαζί σε μια ταινία και από εκεί γίναμε αχώριστοι και στο σπίτι και στην οθόνη και στη σκηνή. Ο σκηνοθέτης Τίτος Φαρμάκης φαντάστηκε πως θα είναι πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα σχήμα καλλιτεχνικό οι τρεις μας, αυτός είχε την ιδέα και με αυτόν ξεκινήσαμε την συνεργασία. Μας άρεσε και στην αρχή νομίζω πως δεν καταλαβαίναμε τη σημασία του πράγματος, σαν παιχνίδι ήταν” περιέγραψε αρχικά η Ξένια Καλογεροπούλου.

Πρόσθεσε, επίσης: “Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη. Και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί περάσαμε πολλά. Μάλιστα αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει και ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε την Λοκαντιέρα όπου είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα. Ήρθε λοιπόν μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο Πόρτα και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε και πάλι μαζί, ενώ εμάς πάλι μας φαινόταν τελείως φυσικό γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα και αγάπη άσχετα με το αν είχαμε χωρίσει“.

Για την γνωριμία της με τον δεύτερο σύζυγό της, είπε: “Κάναμε παρέα μαζί με τον Γιάννη με τον Κωστή και την γυναίκα του, πριν χωρίσουμε, μετά έτυχε να χωρίσουμε και οι από δω και οι από εκεί και βρεθήκαμε αυτόματα με τον Κωστή, ήμασταν ήδη πολύ φίλοι. Θυμάμαι μάλιστα πως είχαμε πάει μια μέρα στο σπίτι του Κωστή, όπου μας είχαν τραπέζι και στην επιστροφή μου λέει στο αυτοκίνητο: “Αυτός θα σου ταίριαζε εσένα πολύ”. Και είχε δίκιο”.

Ενώ πρόσθεσε: “Κάποια στιγμή δε, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μού είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Ε, είπα εντάξει και χωρίσαμε. Αλλά ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος που είστε μαζί, σ’ αγαπάει, σε εκτιμάει, αλλά δεν σε θέλει πια κοντά του. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει.

Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει ότι “εμένα θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Ή μου έλεγε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, κι ενώ θα χωρίσουμε, να έχουμε το παιδί να μας ενώνει. Αυτό δεν ήταν σωστό για το παιδί”.

Δείτε τις δηλώσεις της Ξένιας Καλογεροπούλου
 
Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα