Πέτρος Τατσόπουλος: Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα – «Ο κύριος Καραγιάννης εμπορεύεται τα θαύματα, βγάζει το ψωμί του από την Πίστη»

Πέτρος Τατσόπουλος: Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα – «Ο κύριος Καραγιάννης εμπορεύεται τα θαύματα, βγάζει το ψωμί του από την Πίστη»

Ένταση επικράτησε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος κλήθηκε να μιλήσει για την παρέμβαση του γνωστού δημοσιογράφου Ανδρέα Καραγιάννη στη χθεσινοβραδινή παρουσίαση του νέου του βιβλίου σε βιβλιοπωλείο της Αθήνας.

«Ο κύριος Καραγιάννης με τον τίμιο ιδρώτα του κέρδισε τα καινούργια 15 λεπτά δημοσιότητας. Άνοιξε τις πόρτες, μπήκε και διέκοψε την εκδήλωση που γινόταν. Του είπαμε αν θέλει να καθίσει και να την παρακολουθήσει. Ήταν ελεύθερη η είσοδος, μπορούσε να έρθει ο καθένας», περιγράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωινό της Τετάρτης (31/1).

«Δεν ισχύει ότι τον καλέσαμε. Δεν θα τον καλούσαμε έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο του βιβλίου. Ήθελε να κάνει ένα επικοινωνιακό σόου, το κέρδισε και μπράβο του. Με έναν άνθρωπο που έχει ειδική ενότητα στο site του σε θαύματα, σε εικόνες που βήχουν, δακρύζουν, φτερνίζονται… τι διάλογο να κάνουμε; Μόνο στα δικαστήρια», τόνισε ο γνωστός συγγραφέας.

«Ο κύριος Καραγιάννης όχι μόνο δεν αμφισβητεί τα θαύματα αλλά τα εμπορεύεται, βγάζουν το ψωμί τους από το εμπόριο της Πίστης», επισήμανε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε πως ο Ανδρέας Καραγιάννης πρόκειται να βγει σε ζωντανή σύνδεση, ο Πέτρος Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει.

«Δεν είμαστε Μεσαίωνας, δεν μπορούν να μας βγάλουν γραφικούς αλλά δεν μπορούν να προσβάλλουν την Πίστη μας με έναν τέτοιο βάναυσο τρόπο εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα και να μην απαντάμε. Απάντησα με πολύ γαλήνιο τρόπο ότι είναι μικρόψυχο», απάντησε από την πλευρά του ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ την αντίθεσή του εξέφρασε και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα