Τζέιμς Καφετζής για Survivor: Ζήτησα εγγυημένα λεφτά, δεν κάνω πίσω

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: Ζήτησα εγγυημένα λεφτά, δεν κάνω πίσω

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν θα είναι ένας από τους πρώην παίκτες του Survivor που θα ταξιδέψουν και φέτος στον Άγιο Δομίνικο. Και η αιτία είναι τα χρήματα.

Το Survivor κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (21.12.2023) και όταν η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε τον Τζέιμς Καφετζή, δεν ήταν δυνατόν να μην τεθεί το θέμα.

«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun πριν από μία εβδομάδα. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω φέτος, γιατί θα πήγαινε και ο Παππάς», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής για το φετινό Survivor.

«Το σκέφτηκα, το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το “αφεντικό” και του είπα ότι επί της ουσίας έχω δύο προϋποθέσεις: θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έδιναν ποτέ. Μου ζήτησαν χρόνο», συνέχισε.

Η απάντηση που του έδωσαν ήταν: «Μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορώ να σου τα δώσω, διότι είναι στο χέρι μου να παραμείνω στο παιχνίδι, αφού αλλάζουν φέτος οι κανόνες και γίνεται καθαρά αγωνιστικό.

Οπότε θα έπρεπε να κάνω μία υποχώρηση σε αυτό το σημείο και το έκανα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω υποχώρηση και στα λεφτά, μου ζήτησαν να κόψω 2 χιλιάρικα και αυτό δεν το δέχθηκα», συμπλήρωσε.

Είπε επίσης ότι «δεν έχει λυθεί ακόμα το δικαστικό θέμα μεταξύ μας. Αν πήγαινα, θα το λύναμε. Ήθελα πάρα πολύ να πάω είναι η αλήθεια αλλά τελικά όχι, δεν θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω».

Πηγή: newsit.gr

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα