Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στον Γιώργο Λιάγκα – «Βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις, να το κοιτάξεις»

Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στον Γιώργο Λιάγκα – «Βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις, να το κοιτάξεις»

Για την εκπομπή του OPEN το Σαββατοκύριακο και αν αυτή σκοπεύει να βγει τελικά στον «αέρα» ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση, ενώ κλήθηκε παράλληλα να σχολιάσει και τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας περί εκπομπής – «φάντασμα», όπως την είχε χαρακτηρίσει.

«Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακά στο σπίτι μου», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Για την εκπομπή θα ενημερωθείτε, όπως και εμείς, από το κανάλι», τόνισε, απαντώντας στο αν τελικά θα πραγματοποιηθεί αυτή στο Open το Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά την προ ημερών δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, που είχε πει χαρακτηριστικά: «Για να καταλάβετε λίγο το φαιδρό του πράγματος, μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μια εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και που, πολύ πιθανό να μην τη δούμε και ποτέ, και κάθε εβδομάδα βάζουμε μια σύνθεση εκπομπής, που δεν την έχουμε δει. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή – φάντασμα. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές. Αυτό είναι ανωμαλία. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές μισό χρόνο με μια εκπομπή – φάντασμα. Σχεδόν όλες οι εκπομπές θεωρούμε ότι πρέπει να ασχολούμαστε κάθε μέρα ένα δεκάλεπτο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή», η τραγουδίστρια αποκρίθηκε: «Γιώργο μου, βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις».

 
Οι δηλώσεις Πιερίδη και Τσαλαπάτη για τα μέλη της εκπομπής
«Ψάχνουμε την τέταρτη γυναίκα για το πρωινό του OPEN. Είμαι εγώ, η Φελίσια και η Ναταλί. Αυτό που θα κάνουμε είναι τελείως διαφορετικό. Δεν υπάρχει κεντρική παρουσιάστρια. Είναι 4 διαφορετικές προσωπικότητες. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνω και κάτι ακόμη εκτός του Σαββατοκύριακου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την εν λόγω εκπομπή η Μαριάντα Πιερίδη.

«Άντε καλέ… λεπτομέρειες είναι το πότε θα βγει η εκπομπή μας στον αέρα του OPEN. Εγώ προσωπικά δεν αναζητώ το 4ο πρόσωπο. Νομίζω το κανάλι θα τοποθετηθεί στο πότε θα κάνει πρεμιέρα. Αισθάνομαι ότι θα είναι κοντά σε αυτό που κάναμε το καλοκαίρι», ανέφερε από πλευράς της η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα