Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: Δεν μου άρεσε αυτό που είπε - Είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά

Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: Δεν μου άρεσε αυτό που είπε - Είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά

Μία συνέντευξη έδωσε στο Night out πριν μερικές μέρες η Ναταλία Γερμανού, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και δεν έμεινε ασχολίαστη από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Μου έρχεται μια έκφραση που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κοίταξε πόσο συμφωνώ σήμερα με τον φίλο μου. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πούνε αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα», σημείωσε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε: «Να κάνουν μία τέτοια παραδοχή -που της βγάζω το καπέλο προσωπικά, που μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή- και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Σε σχέση με τη δήλωσή της αυτό που δεν μου άρεσε είναι αυτό που του είπε ότι δεν είσαι καλός. Το δεν ταιριάζουμε το ακούω, το δεν λειτουργεί η χημεία μας το ακούω. Πολλές φορές μπορεί με έναν άνθρωπο που με εμένα κουμπώνει και περνάμε φανταστικά, μπορεί με άλλους να μην ταιριάζει. Το να λες σε έναν άνθρωπο εγώ δεν τον βρίσκω καλό δεν είναι σωστό γιατί μπορεί να μην είναι με τη δική σου οπτική και να που της έδωσε εκείνο που αυτή εκτιμούσε. Το δεν ταιριάζουμε και δεν λειτουργεί η χημεία μας είναι πολύ θεμιτό. Υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν τις παρέες τους κάθε χρόνο και υπάρχουν ομάδες που είναι πιο σταθερές και δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα