Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ασπασία έξαλλη με τον Κουράκο και τη Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ασπασία έξαλλη με τον Κουράκο και τη Δήμητρα

Στη σειρά Η Γη της Ελιάς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Και αυτό έχει ως συνέπεια να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τους ήρωες της σειράς του Mega που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και τέταρτη σεζόν.

Στη Γη της Ελιάς ο Κουράκος φτάνει στα όριά του. Και αφού χάνει την ψυχραιμία του αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό. Κάτι που προκαλεί μεγάλες αναταράξεις στη ζωή στη Μάνη. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια και ήδη ο αστυνόμος θα βρει μπροστά του ένα πρόσωπο που θα γίνει έξαλλο με την αποκάλυψή του.

Ο Κουράκος δεν κρύβει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με τη Δήμητρα. Η σχέση τους συνεχίζεται με έντονο πάθος. Και η Δήμητρα δείχνει να είναι παθιασμένη με αυτή τη σχέση, μόνο που υπάρχει κάτι που φαίνεται ότι την… κρατάει. Ο αστυνόμος νιώθει έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της και της προτείνει να μείνουν μαζί. Εκείνη όμως δεν φαίνεται ακόμη έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα, η Δήμητρα προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό του Ορέστη, όταν εκείνος έχει ανάγκη. Και το γεγονός αυτό προκαλεί τη ζήλια του Γιώργη αλλά και τον εκνευρισμό του.

Όταν ο Ορέστης αντιμετωπίζει ένα ξαφνικό θέμα υγείας, η Δήμητρα τρέχει αμέσως κοντά του και τον πηγαίνει στο ιατρείο. Το γεγονός αυτό προκαλεί την έκρηξη του Κουράκου που δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη Δήμητρα.

 
Έτσι, αποφασίζει κάποια στιγμή να μιλήσει ανοιχτά στον Ορέστη και να του αποκαλύψει ότι έχει σχέση με τη Δήμητρα. Αυτό όμως θα φέρει τους δυο τους αντιμέτωπους με αποτέλεσμα να τσακωθούν έντονα. Το μυστικό του Γιώργη αποκαλύφθηκε, οπότε αναγκάζεται πλέον να αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια.

Τα νέα κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός στη Μάνη και επόμενο είναι να φτάσουν και στα αφτιά της Ασπασίας. Η τελευταία ήθελε πολύ να δει τη Δήμητρα και τον Ορέστη μαζί αφού έχει την καρδιά του γιου της Κίμωνα που ήταν ο μεγάλος έρωτας της Δήμητρας. Η Ασπασία έλεγε καιρό στον Ορέστη να συνεχίζει να φλερτάρει την αστυνομικό και τώρα έχει «παγώσει» από τις εξελίξεις.

Η Ασπασία εξοργίζεται και με τον Κουράκο αλλά πολύ περισσότερο με τη Δήμητρα. Έτσι κάποια στιγμή συναντά τη Δήμητρα στο δρόμο και την κατηγορεί ότι παραπλανούσε τόσο καιρό τον Ορέστη. Ποια θα είναι η αντίδραση της τελευταίας;

Η Ασπασία ζητά τα ρέστα και από τον Δημοσθένη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα