Μπέττυ Μαγγίρα για κόντρα Σκορδά-Καινούργιου: Όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής, δεν πρέπει να απαντάς

Μπέττυ Μαγγίρα για κόντρα Σκορδά-Καινούργιου: Όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής, δεν πρέπει να απαντάς

Τη δική της τοποθέτηση σχετικά με τη κόντρα που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚού, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στον αέρα της πρωινής ζώνης, έστειλε το μήνυμά της στην παρουσιάστρια του Alpha, κάνοντας ορισμένες επισημάνσεις.

«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ ένα πράγμα θα ήθελα να της πω (της Κατερίνας): όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής – επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμη και να έχεις δίκιο. Θα το χάσεις, γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως, επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια», επισημαίνει στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Και η ίδια έχει πει πως, όταν ξεκίνησε το πρωινό όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, έκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά. Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης», υπογράμμισε η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά.

«Αυτό ειδικά με τα νούμερα της τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα κλείνοντας την τοποθέτησή της.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα