Σασμός Spoiler: Το σχέδιο δολοφονίας του Παύλου σκορπά τον θάνατο. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Σασμός Spoiler: Το σχέδιο δολοφονίας του Παύλου σκορπά τον θάνατο. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ο Σασμός επέστρεψε στον Alpha για τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο, ο οποίος αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατροπές και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό MyTV, οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες του Αστέρη με την Αργυρώ συνεχίζονται, αλλά η χαρά του νεαρού δεν κρατάει πολύ, αφού μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή.

Την ίδια στιγμή, όπως θα δούμε, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για τον σασμό. Η συνάντηση αυτή, όμως, θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται ακόμη μία φορά, αφού η γιαγιά μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Παράλληλα, ένα νέο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους την Καλλιόπη με τον Παύλο. Αυτό γίνεται γιατί φτάνει στο χωριό ο Σταμάτης, ένας άντρας που βρισκόταν στην ίδια φυλακή με τον Βασίλη Σταματάκη πριν εκείνος δεχτεί την επίθεση και πεθάνει. Ο Σταμάτης επισκέπτεται την Καλλιόπη και της αποκαλύπτει ένα θανάσιμο μυστικό. Συγκεκριμένα, ότι ο Παύλος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άντρα της.

H αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη ,,,

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα