Αλέξης Κούγιας: Ο κύριος Κασσελάκης δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα

Αλέξης Κούγιας: Ο κύριος Κασσελάκης δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα

Καλεσμένος στο «ΜEGA Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη και αναφέρθηκε στον τρόπο που θέλει να αποκτήσει παιδιά.

«Ακούω να γίνεται η συζήτηση για το αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν το άκουσα ούτε από την ΝΔ, ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον Βελόπουλο και κανείς δεν δίνει σημασία τι λέει ο νόμος. Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Πουθενά. Στην παρένθετη μητέρα έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί μόνο γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.

Στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να υιοθετήσει ομοφυλόφιλο ζευγάρι είτε θηλέων είτε αρρένων με οποιαδήποτε εκμετάλλευση, παράφραση του νόμου παιδί. Μπορεί να γίνει μόνο αν αναγνωριστεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων και αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μόνος του ένας άντρας ή μία γυναίκα. Μιλάνε όλοι και λένε ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός. Μα, εγώ γνωρίζω τον νόμο και αυτόν υπηρετώ τόσα χρόνια. Έχει επικίνδυνη άγνοια του νόμου ως αρχηγός ενός κόμματος» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα