Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί δεν θα είναι στο Fame Story - Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί δεν θα είναι στο Fame Story - Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος αφού σε λίγες ώρες θα κάνει πρεμιέρα το «Fame Story» με τον Νίκο Κοκλώνη στο STAR, αλλά από τη μουσική ακαδημία θα απουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του εν λόγω project.

Παρ' όλα αυτά, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA και ανέφερε για την αποψινή (30/09) πρεμιέρα του «Fame Story», στις 21:00, στο STAR, τα εξής: «Έχω πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω γιατί με έπιασε όλο μαζεμένο, αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό το πάρτι με τον κόσμο. Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μο. Εναι μια νέα διαδικασία, έχω να συστήσω 18 σπουδαστές, να εξηγήσω την ιστορία κάθε παίκτη, ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους, γιατί όπως έχω δει είναι ωραίες φωνές. Έχουμε νέο πλατό, νέους κριτές και καινούργια παρέα».

Επίσης, ο ίδιος συμπλήρωσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με τον Ανδρέα [σ.σ. Μικρούτσικο] δεν είχαμε κάνει απλά επαφές. Είχε γράψει την αντίστοιχη Βίβλο για να λανσάρουμε το "Fame Story" στην Ελλάδα. Μας ζόρισαν, όμως, τα διαφορετικά κανάλια. Εκείνος βρίσκεται στον ALPHA στην Κατερίνα Καινούργιου κάθε ημέρα, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο STAR. Αλλιώς θα με βλέπατε και εμένα να παρουσιάζω και το "Fame Story" και το "J2US". Δεν γινόταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

«Η Barking Well έχει να κάνει πράγματα με τον Ανδρέα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Του ετοιμάζουμε ένα project να παρουσιάσει. Συζητάμε κάτι πολύ ωραίο ακριβώς πάνω του. Το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι ταμάμ να την κάνει ο ίδιος», αποκάλυψε κατόπιν ο Νίκος Κοκλώνης.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα