Νίκος Κοκλώνης - Fame Sory: Ποιοι θα είναι οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού

Νίκος Κοκλώνης - Fame Sory: Ποιοι θα είναι οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού

Λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα του «Fame Sory» στο Star, μια πολυαναμενόμενη πρεμιέρα αφού η συγκεκριμένη παραγωγή συνοδεύτηκε από την αρχή από μπόλικη ίντριγκα -θυμόμαστε όλοι ότι μέσα από τη διαδικασία θα αναδεικνύονταν, σύμφωνα με τις αρχικές αναγγελίες, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision-, νοσταλγική διάθεση και προσδοκίες για μια χλιδάτη υπερπαραγωγή.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι ο παραγωγός του project και παρουσιαστής των live, βρέθηκε στο πλατό του «Breakfast @ Star» και μας έδωσε μια πρώτη ιδέα των όσων θα δούμε στις οθόνες μας.

Οι σπουδαστές που θα δούμε στην ακαδημία «Fame Sory»

«Ήταν προαπαιτούμενο να βρούμε τις κατάλληλες φωνές. Είχα μαζέψει ένα καλό δείγμα από φωνές από το παιχνίδι που θα έκανα στον Alpha, οπότε είχα μια καλή βάση. Μου έλεγαν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες reality που πηγαίνουν παντού και λέω “δεν τους θέλω, θέλω καινούριους”.

Επειδή ο Θεός της τηλεόρασης βοηθάει πάντα, έρχεται το κάστινγκ και οι φωνές που θα δείτε αύριο των σπουδαστών, δεν τις έχετε δει ποτέ.

Υπάρχουν δύο παίκτες που τους έχουμε ξαναδεί πριν από 10 χρόνια, πρέπει να έχουν περάσει από μία οντισιόν. Ο μέσος όρος θα είναι 25-28, έχουμε και 19 χρονών και 35.

Ο ρόλος του Νίνο

«Θα είναι ρόλος – έκπληξη και θα μου τον ανακοινώσει αύριο στην πρεμιέρα. “Εγώ” λέει “ξέρω τα παιδιά καλύτερα από όλους και θα δεις”» είπε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο τραγουδιστής – βετεράνος του «Fame Sory» θα έχει περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο.

Η ακαδημία

«Φέτος έχουμε αμερικάνικο κολλέγιο. Έχουμε ακαδημία σε google κατάσταση.

Δεν θα μπορούσε να ήταν ένα σπίτι. Αν πήγαινες να σπουδάσεις τώρα θα πήγαινες σε ένα μεγάλο κτίριο. Θα έχει μεγάλη αίθουσα χορού, αμφιθέατρο και το δωμάτιο του ύπνου θα είναι περίπου ενιαίο. Θα έχουμε και ένα vip δωμάτιο που θα μένουν 4 άτομα.

Σκεφτείτε ένα παραλληλόγραμμο που στη μία πλευρά θα κοιμούνται τα περισσότερα παιδιά και στην άλλη τα 4 άτομα. Εκεί έχουμε θέμα ποιος θα κοιμηθεί και που».

Η μεγάλη διαφορά στη διαδικασία αποχώρησης

«Αύριο θα μπουν 18 άτομα. Οι δυο θα πάνε σπίτι τους και οι 3 θα είναι υποψήφιοι. Τον έναν θα τον κρατήσει με ασυλία το κοινό.

Από την αρχή του live το κοινό ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη που θα του χαρίσει την ασυλία. Οι κριτές διώχνουν το κοινό κρατάει.

16 άτομα θα μπουν στο σπίτι. Φεύγοντας από την πρεμιέρα, οι κριτές θα έχουν γράψει σε έναν φάκελο ποιοι θα είναι οι 3 υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας, ανάλογα με την απόδοσή τους.

Τον φάκελο θα τον ανοίξει η Ηρώ στο πρώτο επεισόδιο τη Δευτέρα. Τότε θα ανακοινώσει ποιους επέλεξαν οι κριτές. Αυτοί θα βρεθούν στον τάκο την Παρασκευή στο live.

Όλη την εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει για την ασυλία. Οι 3 θα γίνουν 2 στο live. Όμως η Ηρώ θα βγαίνει και να ανακοινώνει έναν 3ο υποψήφιο ο οποίος θα αποφασίζεται από το συμβούλιο των καθηγητών σύμφωνα με την απόδοσή του».

Δείτε την συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη με όλες τις λεπτομέρειες για το νέο «Fame Story»:

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα