Κατερίνα Καινούργιου σε Κατερίνα Ζαρίφη: Αν τολμήσεις και ξαναπείς κάτι για τις τρέσες και το μακιγιάζ μου

Κατερίνα Καινούργιου σε Κατερίνα Ζαρίφη: Αν τολμήσεις και ξαναπείς κάτι για τις τρέσες και το μακιγιάζ μου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το πρωινό της Τετάρτης 27/9 η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη. Οι δύο παρουσιάστριες έλυσαν τις… διαφορές τους σχετικά με την περιποίηση της εξωτερικής τους εμφάνισης, με αφορμή το τρέιλερ για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΟΡΕΝ που βγήκε στον αέρα τις προηγούμενες ώρες.

«Να σε ρωτήσω κάτι; Μόλις είδα το τρέιλερ του ΟΡΕΝ… Αν τολμήσεις και ξαναπείς κάτι για τις τρέσες μου, το μακιγιάζ μου ή το ντύσιμό μου, που έχεις βγει λες και πηγαίνεις σε γαμοβάφτιση στο Hollywood… με την παγέτα, τη φούξια σκιά και το μαλλί μέχρι το γόνατο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου παίρνοντας τηλέφωνο την παρουσιάστρια ζωντανά στον αέρα.

«Ο πόλεμος της showbiz προς το πρόσωπο και την ομορφιά μου είναι φοβερός. Θα πάθω αυχενικό από τις τρέσες φέτος και ας μου κάνει μήνυση ο Ru Paul απ’ το Drag Race», της απάντησε χαριτολογώντας η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μόνο εσένα παρατηρώ στο τρέιλερ! Κοιτάξτε τη πως έχει βγει! Έτσι θα βγαίνεις μεσημεριάτικα; Θα τρομάζουν οι τηλεθεατές αν βγαίνεις τόσο βαμμένη!», πρόσθεσε στο ίδιο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας τις ευχές της για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας στο ΟΡΕΝ.

«Κλέβεις την παράσταση και είσαι θεά! Ανυπομονώ! Καλή επιτυχία!», της είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα