Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αλέξη Κούγια: «Ως τι να μιλήσει; Ως ομοφοβικός;»

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αλέξη Κούγια: «Ως τι να μιλήσει; Ως ομοφοβικός;»

Δηλώσεις για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Αλέξης Κούγιας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, για όσα ακούστηκαν από τον πονικολόγο.

«Ο κύριος Κασσελάκης εκπροσωπεί πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους […] και έναν κύκλο ανθρώπων που είναι όμοιοι με αυτόν, που δεν έχουν τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού λαού και έχουν πετύχει την ανάδειξή τους με επικοινωνιακό τρόπο. Κάποιους ηθοποιούς, παρουσιαστές πρωινών εκπομπών», ήταν μερικά από όσα είπε στον "αέρα" ο Αλέξης Κούγιας, προκαλώντας την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Αυτή είναι η άποψή του, αλλά ας κρίνουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έχει αυτή την άποψη, που όταν ήμουν άρρωστος, σας έβλεπα και έβγαλε κυβέρνηση ομοφυλοφίλων! Ανείπωτα πράγματα, απίστευτα!», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων.

«Γιατί να βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι επί παντός επιστητού και να μη μένουν στην αρμοδιότητά τους; Έχει δίκη; Να μιλήσει. Να μιλήσει για τον Κασσελάκη ως τι; Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Ως τι να μιλήσει;», συνέχισε στο ίδιο ύφος ο παρουσιαστής. «Γιατί να με φαρμακώνει; Γιατί να φαρμακώνει τον τηλεθεατή με αυτά τα λογύδρια μίσους και φασισμού;», τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα