Λάκης Γαβαλάς: Δεν εκπροσωπεί η Σοφία Χατζηπαντελή τη μόδα

Λάκης Γαβαλάς: Δεν εκπροσωπεί η Σοφία Χατζηπαντελή τη μόδα

Την προσωπική του άποψη τόσο για την επιστροφή του My Style Rocks και το δοκιμαστικό για το Shopping Star όσο και το “φαινόμενο Κασσελάκη” εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το Σάββατο.

«Δεν θα ήθελα να είμαι μέλος του My Style Rocks. Έχω εξηγήσει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι του δικού μου στυλ. Καθένας έχει το δικό του στυλ. Κανένας όμως από αυτούς που βλέπω δεν θα μπορούσαν να πουν «κάνε αυτό το στυλ», γιατί δεν το κατέχουν. Εκεί, αν δεν κάνεις τα δακρυγόνα των ανθρώπων να λειτουργήσουν, δεν κάνεις θέμα», σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής. «Δεν εκπροσωπεί η Σοφία Χατζηπαντελή τη μόδα. Το ότι κάναμε styling σε ένα βίντεο κλιπ δεν μας κάνει αυτόματα ειδικούς στη μόδα».

«Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star, γιατί ήθελα να ξαναδεί το κανάλι ποιος είμαι, να το σκεφτεί και να μου δώσει την εκπομπή που μου ανήκει. Νομίζω ότι είμαστε σε αυτόν τον δρόμο».

«Εγώ δεν είμαι κομματικοποιημένος. Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν ωραίο λόγο, ωραία παρουσία και δεν κρύβονται. Εγώ δεν κρύβω τη σεξουαλικότητά μου. Αισθάνομαι πολύ πιο άντρας από πολλούς άντρες πολιτικούς, οι οποίοι σφυροκοπούν τα έδρανα.

Εγώ χτυπάω το τακούνι μου και είμαι περήφανος για αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα