Ν. Κοκλώνης: Ανυπομονώ να ξεκινήσει το Fame Story

Ν. Κοκλώνης: Ανυπομονώ να ξεκινήσει το Fame Story

Ο Νίκος Κοκλώνης παραδέχτηκε ότι έχει μεγάλο άγχος, ειδικά για την πρεμιέρα καθώς είπε: «Έχω τρακ γιατί ξεκινάει το Fame Story και ανυπομονώ. Όλο το καλοκαίρι περίμενα πότε θα ανάψουν τα φώτα της σκηνής. Ίσως είναι η πρώτη φορά που περιμένω να τραγουδήσουν τα παιδιά και όχι εγώ. Έχουμε φωνάρες και προσωπικότητες, το casting είναι μοναδικό. Αυτό θα ξεχωρίσει το show».

Και κατέληξε: «Κάθε φορά που ετοιμάζουμε το πλατό για ένα σόου λέω ότι είναι το καλύτερο, αλλά κάθε σεζόν βρίσκουμε και κάτι περισσότερο».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή είπε: «Αισθάνομαι λίγο αμήχανα σαν να είμαι πρώτη μέρα στο σχολείο. Η παρέα είναι πολύ ωραία και νιώθω ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα. Δεν είπα αμέσως το ‘ναι’ στην πρόταση για την κριτική επιτροπή, έκανα λίγο τον δύσκολο».

Η Ελένη Φουρέιρα από την πλευρά της είπε για αυτό το νέο ξεκίνημα: «Έχω μεγάλη χαρά, αγαπάω πολύ το Fame Story. Ως κριτής θα είμαι ειλικρινής και θα δίνω τις συμβουλές που πρέπει στα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα. Ο Αντώνης Ρέμος είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει στην καριέρα μου».

Μαζί τους ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους σπουδαστές της Ακαδημίας με τον τελευταίο να σχολιάζει:

«Επειδή ξέρω τι χρειάζεται για να είναι πετυχημένος ένας μουσικός στην εποχή μας, έχω κάποια κριτήρια για τους σπουδαστές. Εύχομαι να μην ‘ξεκατινιαζόμαστε’ γιατί θυμάμαι ότι στο προηγούμενο υπήρχε αυτό αρκετά».

media.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα