Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: Βάλαμε μια κόκκινη γραμμή και εσύ την πέρασες

Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: Βάλαμε μια κόκκινη γραμμή και εσύ την πέρασες

Στα όσα είπε για εκείνον ο Σάκης Κατσούλης σε κυπριακή εκπομπή, απάντησε ο Τριαντάφυλλος μέσα από την πρωϊνή ψυχαγωγική καλοκαιρινή εκπομπή του Open, στην οποία συμμετέχει. Ο τραγουδιστής εμφανώς πληγωμένος από όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους, ζήτησε από τον πρώην φίλο του να θυμηθεί τα όσα είχαν πει και του επισήμανε ότι εκείνος αθέτησε τα λεγόμενά τους.

Συγκεκριμένα αφού έπαιξαν το απόσπασμα από την συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη, στο οποίο μιλούσε για τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής είπε: «Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στενοχώρησα. Πραγματικά! Γενικά το ’21 με τον Σάκη και με την Μαριαλένα περάσαμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι και ήμασταν στην ίδια ομάδα, ήμασταν αδέλφια! Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι. Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή, πραγματικά αδέρφια. Να του θυμίσω επειδή κάνει ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο ξύπνησα ένα πρωί μετά από δύο μήνες που τον στήριζα παθιασμένα και έτρωγα το βρισίδι του αιώνα πάλι, ότι όταν τελειώσαμε από το live που κάναμε στο μαγαζί που έχεις, κάτσαμε φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε».

Ενώ προσέθεσε πως: «Εκείνη τη στιγμή, είπαμε ότι εγώ μπορεί να έρθω, μπορεί να μην έρθω ή μπορεί και εσύ να πας, μπορεί να μην πας και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας με όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο. Εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή μετά από δύο μήνες την πέρασες Σάκη μου και απλά με στενοχώρησες και δεν είναι ότι σε μισώ. Ούτε έχω πει κάτι για σένα με κακία. Σ’ αγαπάω και αν χρειαστεί θα δώσω και το χέρι μου για σένα φίλε».

«Περάσαμε πολλά και ξέρεις ότι με πονάει όλο αυτό. Το ξέρεις πολύ καλά. Όλο αυτό με στεναχώρησε γιατί το 2021 θέλω να θυμηθείς τι έλεγες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρασες την κόκκινη γραμμή. Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο. Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου. Αυτό έγινε, ας το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους. Εγώ δεν έχω πει κάτι κακό για εσένα ποτέ, αγαπώ την οικογένειά σου. Ξέρεις πολύ καλά ποιος είμαι και ξέρεις πολύ καλά τι έχουμε περάσει. Σάκη μου, επειδή θα το δεις, εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας» εξήγησε ο Τριαντάφυλλος.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα