Survivor - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί με 130.000 ευρώ στην τσέπη

Survivor - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί με 130.000 ευρώ στην τσέπη

Με το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώνεται σήμερα η λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor All Star. Οι αναμετρήσεις είναι έντονες σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού ο Σάκης Κατσούλης δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί τη δύσκολη περίοδο και την ψυχολογική πίεση που πέρασε το πρώτο δίμηνο στο παιχνίδι, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση.

«Λίγο πριν τον δεύτερο μήνα θυμάμαι ότι για πρώτη φορά είπα στη Μαριαλένα να φύγουμε. Δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου. Μου το έλεγε συνέχεια η Μαριαλένα, ότι έχει χαθεί ο Σάκης που ήξερε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2021.

«Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα να ξαναμπώ στο Survivor, το πρώτο τρόπαιο σου δίνει μία επιβεβαίωση», τόνισε στη συνέχεια.

Απόψε διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της χρονιάς, ο οποίος θα κρίνει τους δύο επιπλέον υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά φυσικά και τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο λίγα μόλις 24ωρα πριν τον μεγάλο Τελικό.

Ποιος θα είναι ο αποψινός νικητής της ασυλίας και ποιοι υποψήφιοι θα βρεθούν στην ίδια θέση με τον Νίκο Μπάρτζη; Για έναν Survivor το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τελειώνει εδώ. Ποιος θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό;

Αρχικά, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο επιπλέον υποψήφιοι προς αποχώρηση της βραδιάς θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Στέλλα Ανδρεάδου, πράγμα το οποίο σημαίνει πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραμένει στο απυρόβλητο (και πιθανώς κερδίζει την ατομική ασυλία).

Ωστόσο, το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα φαίνεται πως θα πάρει η Στέλλα Ανδρεάδου, αφήνοντας το Survivor με συνολικά 130.000 ευρώ (εφόσον οι παίκτες αμείβονται με 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα και η 31χρονη αθλήτρια παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 26 συνολικά εβδομάδες).

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα