Survivor All Star: Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό - Αυτοί πάνε απευθείας ημιτελικό! Ποιος αποχωρεί;

Survivor All Star: Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό - Αυτοί πάνε απευθείας ημιτελικό! Ποιος αποχωρεί;

Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star με τους παίκτες να ανυπομονούν όσο τίποτα άλλο να επιστρέψουν Ελλάδα αλλά και να κερδίσουν το παιχνίδι και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Στο παιχνίδι την τελευταία εβδομάδα πριν την επιστροφή έχουμε μόνο πέντε παίκτες. Τέσσερις θα πάρουν το εισιτήριο για να εμφανιστούν στο Γαλάτσι, δύο θα μπουν στην 24ωρη ψηφοφορία την Κυριακή, με έναν από αυτούς να αποχωρεί τη Δευτέρα στην έναρξη του ημιτελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία. Η δεύτερη ατομική ασυλία πάει στη Μαριαλένα. Έτσι το ζεύγος προκρίνεται απευθείας στον ημιτελικό.

Στον τάκο καταλήγουν λοιπόν ο Μάριος Πρίαμος, ο Νίκος Μπάρτζης και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι εκείνη που θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν τον ημιτελικό στο Γαλάτσι.

Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος θα μπουν στη ψηφοφορία της Κυριακής 9 Ιουλίου με τις πιθανότητες για την πρόκριση στον ημιτελικό να είναι υπέρ του Μπάρτζη.

Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Με παιχνίδια της Καραϊβικής χαλαρώνουν οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star από την ένταση των τελευταίων ημερών!

Αστεία στιγμιότυπα και απολαυστικοί διάλογοι για τους πέντε Survivors που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Αναπάντεχες ερωτήσεις, απαντήσεις στην τύχη και… μια κάλτσα, γίνονται αντικείμενο σχολιασμού από τον απολαυστικό Γιώργο Λιανό σε ένα Survivor επεισόδιο, διαφορετικό από τα άλλα!

Ποιος βγαίνει κερδισμένος απόψε;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα