Μικρούτσικος σε Καινούργιου για Σπαρτιάτες: Εδώ και μια ώρα δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα

Μικρούτσικος σε Καινούργιου για Σπαρτιάτες: Εδώ και μια ώρα δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα

Μετά τα διάφορα ξεσπάσματα που έγιναν κατά των ακροδεξιών κομμάτων από εκπομπές, πολλοί παρουσιαστές αναφέρουν πως δέχονται απειλητικά μηνύματα από τους υποστηρικτές τους. Μετά τη Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε από υποστηρικτές του κόμματος «Σπαρτιάτες», τώρα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του εμπειρία.

Παίρνοντας λίγα λεπτά από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στην οποία συμμετέχει, ο Αντρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά των Χρυσαυγιτών, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον ίδιο και στην παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καινούργιου τρόμαξε με το γεγονός αυτό και ανέφερε, χαρακτηριστικά, «δεν είπα κάτι».

Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου, πως «και εσύ και εγώ δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες. Έμαθα κιόλας ότι συμμετέχω σε μία διαφήμιση χαπιού αδυνατίσματος. Μια φαρμακοποιός μου είπε: προτείνεις κάτι τέτοιο στον κόσμο; Λέω: ούτε ξέρω, ούτε έχω ιδέα».

«Τα απειλητικά μηνύματα είναι άλλη ιστορία από το να χρησιμοποιείς παράτυπα το όνομα κάποιου. Το απειλητικό που αφορά τη ζωή σου και το τι μπορεί να συμβεί από ανθρώπους που ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση… δεν θα μας κάμψουν», συνέχισε ο ίδιος.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου με έκπληκτα μάτια είπε «δεν είπα κάτι, γιατί να με χτυπήσουν; Επειδή είπα την άποψή μου; Θα φοβόμαστε και να κυκλοφορήσουμε; Αν έχεις ονοματεπώνυμα από αυτά τα accounts, να τα μαζέψουμε και να τα δώσουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

«Έχουμε τοποθετηθεί για την ιστορία των Σπαρτιατών και απέναντι στον φασισμό δεν είναι «βγάζω την ουρά μου απ’ έξω». Έχω ένα κάρο μηνύματα, εδώ και μία ώρα είναι σωρεία μηνυμάτων», είπε ο κ. Μικρούτσικος.

«Οι λογαριασμοί είναι συγκεκριμένοι και κατευθυνόμενοι. Τα έχω κι εγώ και κάνω πως δεν τα βλέπω», είπε η παρουσιάστρια.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα