Survivor – Ράκος η Σταυρούλα Χρυσαειδή: Αυτό δεν το περίμενα από τον Μάριο

Survivor – Ράκος η Σταυρούλα Χρυσαειδή: Αυτό δεν το περίμενα από τον Μάριο

Έκδηλη ήταν η απογοήτευση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον Μάριο Πρίαμο και την άδικη ψηφοφορία που στήθηκε σε βάρος της στο Survivor. Ο Μάριος, αν και προσπάθησε να δικαιολογήσει την ψήφο του, δεν κατάφερε να πείσει την Σταυρούλα που ένιωσε προδομένη.

«Είδα ξαφνικά έναν Μάριο να μου κάνει μία επίθεση ότι είδε αλλαγή συμπεριφοράς από εμένα, επειδή πήρα τον Σάκη και τον Ηλία. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι ήθελε τόσο πολύ να πει κάτι για εμένα από εκεί που ήμασταν φίλοι, λέγαμε πολλά πράγματα κι ήξερε ότι τελευταίες ημέρες δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Πήγε να με πατήσει κι άλλο, έτσι είναι οι φίλοι; Έχουν περάσει τόσες ημέρες, γιατί δεν μου έλεγες ότι αυτό που έκανες δεν μου άρεσε; Πάντα ερχόταν και μου έλεγε αν δεν του άρεσε κάτι» σχολίασε πικραμένη η Σταυρούλα στο Survivor.

«Τελικά ο καθένας κοιτά την πάρτη του. Είναι αυτό που έλεγαν ότι δεν έχεις πουθενά εμπιστοσύνη. Μετά τον Κωνσταντίνο ο μόνος που μου έχει μείνει είναι ξεκάθαρα ο Ηλίας. Και ο Μάριος και η Στέλλα γύρισε να πει ότι πρόδωσα την Μπλε ομάδα… Όλοι ήθελαν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους. Από τον Μάριο αυτό δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Με απογοήτευσε πάρα πολύ. Το αστείο είναι ότι όταν γυρίσαμε με τον Ηλία στην καλύβα, μου είπε: αν θες να μιλήσουμε, είμαι εδώ. Η απάντησή μου ήταν ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, μου τα είπες όλα στο συμβούλιο. Να πούμε τώρα που έμεινα; Τόσες ημέρες δεν μπορούσες να μου μιλήσεις; Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση, προδοσία να πω;» πρόσθεσε η Σταυρούλα για την αλλαγή στάση του Μάριου στο Survivor.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα