Survivor Spoiler: Ποιοι 4 θα πάνε στο Γαλάτσι;

Survivor Spoiler: Ποιοι 4 θα πάνε στο Γαλάτσι;

Η αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, όπως θα τις δούμε να διαδραματίζονται Τρίτη και Πέμπτη στα επεισόδια του Survivor All Star, φέρνουν τα πάνω κάτω, ως προς την τελική 4άδα που θα εμφανιστεί στο Γαλάτσι.

Αν δεν υπάρξει ξανά παρέμβαση της παραγωγής, ώστε να προκύψουν αλλαγές, 4 φιναλίστ θα πρέπει να εμφανιστούν στον ημιτελικό, όπου θα ανακοινωθεί στην έναρξη η αποχώρηση του 4ου, για να ξεκινήσει η ψηφοφορία μεταξύ των τριών για τους 2 που θα προκριθούν στον τελικό.

Οπως, όμως, έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μετά την αποχώρηση Μπόγδανου και Σταυρούλας, είναι βέβαιη η παρουσία στο Γαλάτσι -αν πάν τελικά 4 και όχι 3- της Μαριαλένας ή της Στέλλας που τερμάτισαν στην 8η και 6η θέση στην 24ωρη ψηφοφορία. 

Ή και των δύο κοριτσιών, αν και πάλι θελήσει ο Σάκης Κατσούλης να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και επιλεγεί αυτή τη φορά ο Μάριος ως τρίτος υποψήφιος, οπότε σε μια τριάδα με Μπάρτζη, Κατσούλη και Μάριο, ο Μάριος ως τρίτος στην κατάταξη παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. 

Ολα, λοιπόν, θα εξαρτηθούν από το τι θα αποφασίσει η παραγωγή, αν θα θελήσει να ρισκάρει να πάει στο Γαλάτσι χωρίς και τον Μάριο ή θα πάει σε ένα άλλο μοτίβο ανάδειξης των υποψηφίων, αυξάνοντας τον αριθμό τους ενδεχομένως ακόμα και στους 4. 

Το πιο δίκαιο, ωστόσο, σε αυτή την τελευταία αποχώρηση θα ήταν η ανάδειξη των υποψηφίων -αφού ξεκάθαρα προκύπτουν συμμαχίες- να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσα από τον στίβο μάχης, κοινώς, να βγουν στον τάκο όποιοι δεν κατακτήσουν την ατομική ή τις ατομικές ασυλίες. Πηγή: dokari

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα