Survivor All Star - spoiler: Colpo grosso στέλνει τον Μπόγδανο για αποχώρηση

Survivor All Star - spoiler: Colpo grosso στέλνει τον Μπόγδανο για αποχώρηση

Όπως φαίνεται από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για το Survivor All Star. Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο σταματούν πια να κρύβονται πίσω από την καραμέλα της αγωνιστικότητας στις ψηφοφορίες.

Τώρα η «μπιφτέκα» έχει γυρίσει για τους 7 που αγωνίζονται για τις ασυλίες και τα φαβορί θα πέφτουν στον τάκο με την πρώτη ευκαιρία που θα παρουσιάζεται.

Αυτό θα δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει και με τους αγώνες της Δευτέρας 26 και της Τρίτης 27 Ιουνίου. Συγκεκριμένα ο Σάκης Κατσούλης είναι ο παίκτης που θα κερδίσει και τις δύο πρώτες ατομικές ασυλίες του Survivor All Star.

Ενώ στο συμβούλιο της Δευτέρας, υποψήφιος θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Ο οποίος σε γενικές γραμμές σφυράει αδιάφορα και φιλοσοφεί για τις στρατηγικές κινήσεις των άλλων, αφού όσες φορές και να τον ψηφίσουν δεν τον κουνάνε από τη θέση του στο Γαλάτσι.

Από το συμβούλιο της Τρίτης προκύπτει ως δεύτερη υποψήφια η Σταυρούλα Χρυσαειδή και στο σημείο αυτό ο Κατσούλης κάνει την κίνηση ματ. Ως MVP στις δύο ασυλίες, έχει το δικαίωμα να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση. Και στέλνει τον Μπόγδανο κατευθείαν για την επόμενη πτήση για Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν οι επόμενες δύο ασυλίες στους αντίστοιχους αγώνες της Τετάρτης 28 και της Πέμπτης 29 Ιουνίου, με τρεις και πάλι υποψήφιους για αποχώρηση. Με αυτόν που βρίσκεται χαμηλότερα στην κατάταξη που έχει διαμορφωθεί από την ψηφοφορία του κοινού, να αποχωρεί.

Η κατάταξη των παικτών του Survivor All Star, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού είναι:

1. Νίκος Μπάρτζης
2. Σάκης Κατσούλης
3. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
4. Σταυρούλα Χρυσαειδή
5. Ηλίας Μπόγδανος
6. Στέλλα Ανδρεάδου
7. Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν στη θέση 7 και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη θέση 8 πριν από την αποχώρησή του, το βράδυ της Τετάρτης 21/6.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα