Ξέσπασε on air ο Νίκος Συρίγος για τον Νότη Σφακιανάκη: Είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο

Ξέσπασε on air ο Νίκος Συρίγος για τον Νότη Σφακιανάκη: Είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο

«Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο», είπε ο Νίκος Συρίγος...

Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον Νότη Σφακιανάκη και την απουσία του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Νίκος Συρίγος θέλησε να τοποθετηθεί.

Μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε και είπε με νόημα: «Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο, όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά ξέρει πολύ καλά, γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά.

Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει… Εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει. Μακάρι να κάνει λάθος ο ανιψιός του.

Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα