Σασμός: Η Βασιλική υποκύπτει στον έρωτά της για τον Μαθιό

Σασμός: Η Βασιλική υποκύπτει στον έρωτά της για τον Μαθιό

Ο Μαθιός θα νιώσει τις ελπίδες του να αναπτερώνονται στο νέο επεισόδιο του «Σασμού».
 
Μέρα χαράς η σημερινή στον «Σασμό». Η Θοδώρα και ο Λευτέρης της αρραβωνιάζονται στο καφενείο και το χωριό ολόκληρο έχει μαζευτεί για να τους ευχηθεί και να πάρει μέρος στο γλέντι. Όλα μοιάζουν ρόδινα, ακόμα και ο Παύλος που είχε αντιταχθεί με πάθος στην αρχή του δεσμού της βαφτιστικιάς του με τον μυστηριώδη άγνωστο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο χωριό αγκαλιάζει συγκινημένος το ζευγάρι.

Κι ενώ η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να «θερμαίνεται» και οι παριστάμενοι έχουν κατεβάσει τα πρώτα ποτηράκια, έρχεται η ώρα των αποκαλύψεων. Ο Μανόλης, ο οποίος έχει καταφτάσει στο γλέντι συνοδευόμενος από την Τζένη, ανακοινώνει στους γονείς του και στην ομήγυρη ότι είναι μαζί. Η ανακοίνωσή του θα αιφνιδιάσει τον Παντελή, που θα αντιδράσει με θυμό. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος του είναι ζευγάρι με την πρώην σύντροφο του Νικηφόρου και η στάση του απέναντι στον γιο του θα είναι κάτι παραπάνω από εχθρική.

Ο αρραβώνας του Λευτέρη και της Θοδώρας θα είναι η αφορμή και για μερικές ακόμα αποκαλύψεις, που άλλους θα τους σοκάρουν κι άλλους θα τους κάνουν να χαμογελάσουν πλατιά. «Ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη» θα πει η Μαρίνα, που βιάζεται να μοιραστεί τα καλά νέα και να βουλώσει τα στόματα των καλοθελητών.

 Η Μαρίνα θα είναι η αιτία να συναντηθούν ξανά ο Μαθιός με τη Βασιλική μετά από μέρες. Το ζευγάρι, που έχει χωρίσει σιωπηλά, θα ξαναβρεθεί και η βασιλική θα υποκύψει στο παντοτινό της πάθος για τον γιο της Καλλιόπης.

Η επόμενη ημέρα για τον Μαθιό και τη Βασιλική διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα