Survivor: Ράγισαν καρδιές στη συνάντηση με τους συγγενείς – Δάκρυα, χαμόγελα και κους κους

Survivor: Ράγισαν καρδιές στη συνάντηση με τους συγγενείς – Δάκρυα, χαμόγελα και κους κους

Ύστερα από δύο έντονες αναμετρήσεις και μία πιο σύντομη τελική στο Survivor All Star, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να αποσπάσει την πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας. Άλλωστε το κορυφαίο έπαθλο, όπως χαρακτηριστικά είχε επισημάνει ο Γιώργος Λιανός, σε αυτό το αγώνισμα ήταν η συνάντηση με τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι και είχαν ταξιδέψει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο μόνο για εκείνους.

 Στον τελευταίο αγώνα για το flag race ρίχθηκαν στην… μάχη ο Σάκης Κατσούλης με την Μελίνα Μεταξά από την κόκκινη ομάδα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Ηλία Μπόγδανο από την μπλε ομάδα. Η πολυπόθητη νίκη κρίθηκε πραγματικά στον πόντο με τον νικητή του 2021 να την προσφέρει στους Κόκκινους που την πανηγύρισαν έξαλλα!

«Επειδή αυτό το έπαθλο είναι πάρα πολύ σημαντικό, ξέρουμε ότι το Survivor έχει κανόνες αλλά οι κανόνες μερικές φορές, όταν ο λόγος είναι ανθρώπινος, σπάνε. Γι’ αυτό λοιπόν και η μπλε ομάδα, έστω για λίγη ώρα, για ένα τεταρτάκι, θα έχει την χαρά να βρεθεί και αυτή με τις οικογένειες της. Θα υπάρχει ένα μικρό γλυκάκι ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε όλα τα βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα