Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με την παραγωγή του Survivor. Δεν κλαίω τα λεφτά

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με την παραγωγή του Survivor. Δεν κλαίω τα λεφτά

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απείχε όλο το προηγούμενο διάστημα από τις τηλεοπτικές «υποχρεώσεις» της. Η τέως παίκτρια του «Survivor All Star» δεν είχε εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή του Σκάι, όπως προβλέπει το συμβόλαιό της με την παραγωγή του reality, ούτε σε κάποια άλλου καναλιού, εκτός από κάποιες μεμονωμένες δηλώσεις, κυρίως μέσω της δικηγόρου της.

Σήμερα η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το «βουνό» όπως έμαθαν να την λένε οι τηλεθεατές του «Survivor», βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής του Σκάι «Πρωινό μας» για να απαντήσει στις απορίες μας, όσο αυτό είναι δυνατό από τη συμφωνία της με την παραγωγή.

«Τώρα που όλο αυτό λύθηκε εξωδικαστικά με την παραγωγή είμαι λίγο καλύτερα αλλά, όταν βγήκα, θυμάστε και το σκηνικό στο αεροδρόμιο που είπα ότι θα δικαιωθώ, δεν θα το αφήσω έτσι…» είπε η γνωστή αθλήτρια στην αρχή της συνέντευξής της. 

Αυτό σημαίνει ότι, μετά από τα εξώδικα και τις απειλές για μηνύσεις και αγωγές εκατέρωθεν, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και πήρε τα χρήματά της.

Να θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια είχε καταγγείλει ότι δεν είχε λάβει την αμοιβή της εντός του χρονικού πλαισίου που όριζε το συμβόλαιό της.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να ακουστεί η αλήθεια. Δεν ήθελα να βγάλω χρήματα ή να πικάρω κάποιον. Ήθελα απλώς να βγει κάποιος να απαντήσει στο ερωτηματικό το δικό σου, το δικό της, του οποιουδήποτε ανθρώπου με στήριξε» διευκρίνισε και πρόσθεσε: Το θέμα λύθηκε από τη στιγμή που μίλησε ο κύριος Ατζούν αλλά, καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να πούμε πράγματα που γίνονται πίσω από το παιχνίδι. Κι εδώ ακόμα αν μου κάντε δυο ερωτήσεις παραπάνω, τα πράγματα που μπορώ να πω είναι μετρημένα γιατί το πραγματικό reality στο παιχνίδι είναι off camera και όχι on camera».

Κι εξήγησε τι ήταν αυτό που την ενόχλησε και την πλήγωσε περισσότερο. «Η αλήθεια είναι μία. Κι αν κάποιος την αλλοιώνει είναι κακεντρεχής και θέλει να κλέψει χρόνο από τη ζωή σου. Γιατί εμένα δεν μου στοίχισε μόνο το διάσημα μέσα στο παιχνίδι, δεν κλαίω τα λεφτά που έχασα, γιατί εγώ δεν πήγα για τα λεφτά.

Άμα θέλει κάποιος να σου το στερήσει αυτό μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους. Ένας τρόπος είναι όταν ακουστεί η μία φωνή επί δέκα. Η ομαδικότητα ήταν που στοίχισε τη θέση μου και τη θέση της Κατερίνας Δαλάκα» είπε η Ασημίνα, βάλλοντας ευθέως εναντίον των συμπαικτών της, που «συμμάχησαν» για να διώξουν τις δύο κοπέλες από το παιχνίδι. Αυτούς δεν τους συγχωρεί, γιατί πρόταξαν το συμφέρον τους και συνασπίστηκαν γύρω από τον Νίκο Μπάρτζη, απειλώντας ότι θα αποχωρήσουν, αν δεν αποβληθεί η ίδια και η Δαλάκα.

 
«Το μοναδικό πρόσωπο από το “Survivor” που μιλάω (εκτός της Καταρίνας Δαλάκα) είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου, από τον προηγούμενο κύκλο. Δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν άλλο. Νιώθω μια μαυρίλα μέσα μου. Και σε σχέση με τους παίκτες που είναι μέσα αλλά και για παίκτες από το προηγούμενο “Survivor” γιατί έγραψαν όταν έγινε το συμβάν “karma is a bitch”».

Τέλος η Ασημίνα επέμεινε ότι στο επίμαχο διάστημα που υποτίθεται ότι την είδε ο Νίκος Μπάρτζης η ίδια ήταν στην παραλία και καθάριζε τα ψάρια που έπιασε ο Κόρο κι ότι είναι κοινή πρακτική να ζητάνε οι παίκτες από τους ντόπιους φαγητό από το περίσσευμά τους. «Ούτε εγώ ούτε η Κατερίνα Δαλάκα φάγαμε πληρωμένο φαγητό» ξεκαθάρισε.

Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη της Ασημίνας Χατζηανδρέου: 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα