Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντησή της για το σιντριβάνι που βρέχει 500ευρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντησή της για το σιντριβάνι που βρέχει 500ευρα

Χαμός έγινε με την κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μετά από την παράκληση του καλλιτέχνη να επιτραπεί στο ζευγάρι και τους καλεσμένους του να ζήσουν την στιγμή ιδιωτικά.

Ορισμένοι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αρχισυντάκτες δεσμεύτηκαν να σεβαστούν την επιθυμία του ζευγαριού. Από αυτούς άλλοι τήρησαν τον λόγο τους κι άλλοι, για διάφορους λόγους, έστειλαν κάμερες. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία ήταν ότι τα συνεργεία είχαν κλειστεί και τα χρήματα για την αποστολή είχαν πληρωθεί.

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν on camera ότι είναι αργά -μιλάμε για την Παρασκευή- για να ανακληθεί η αποστολή συνεργείου ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το σχόλιό της προκάλεσε την αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος, από το «μετερίζι» στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στο «Open Weekend». «Το ότι, επειδή είπε η Σταματίνα ότι ”έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα» σχολίασε ο δημοσιογράφος.   

Έξαλλη η Σταματίνα απάντησε τη Δευτέρα στον συνάδελφό της. «Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο, που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έπαιξε πρώτη το θέμα, αυτό με ξεπερνά. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας» είπε η παρουσιάστρια, η οποία διατηρεί εξαιρετικά φιλικές σχέσεις με την Ελένη Τσολάκη, όπως είναι φανερό και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Τελικά, οι σχέσεις Σταματίνας – Λάμπρου αποκαταστάθηκαν, όπως αποκάλυψε σήμερα η παρουσιάστρια του «Happy Day».

«Χθες με πήρε ο αγαπημένος μου, Λάμπρος Κωνσταντάρας και τα συζητήσαμε. Εκτίμησα πολύ το τηλεφώνημά του. Μου είπε “εσύ με μία εκπομπή που σκίζει και κάνει 30άρια, τι ήταν να πεις ότι δώσατε ένα budget;” και του απάντησα ότι μετράμε τα συνεργεία ένα ένα και δεν ρέει το χρήμα άφθονο.

Εκτίμησα το τηλεφώνημα κι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ήθος, αξίες και αξιοπρέπεια. Και είναι και επαγγελματίας. Μου είπε ότι “με πήραν από όλες τις εκπομπές για να σου απαντήσω, αλλά εγώ ήθελα να μιλήσω μαζί σου γιατί σε εκτιμώ πολύ”.

Απλά, ήθελα να ξεκαθαρίσω στον Λάμπρο και σε όλους τους συναδέλφους ότι μη νομίζετε ότι εδώ έχουμε ένα σιντριβάνι που “βρέχει” 500ευρα!”.

Και πρόσθεσε: «Εγώ θα κρατήσω αυτό που είπε η Καινούργιου που είναι και φίλη του ζευγαριού για όλη αυτή την ιστορία του ζευγαριού. Γελοιοποιήθηκε όλο το συμβάν με όλους εμάς τους δημοσιογράφους που έλεγε ο καθένας την άποψή του για το πώς κινήθηκε ο άλλος. Το ζευγάρι πέρασε τέλεια, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου γι’ αυτό και μόνοι μας έχουμε μείνει να το συζητάμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα