Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο του Στεφανή στη Βασιλική

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο του Στεφανή στη Βασιλική

Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη, με τον Βασίλη Σκουλά και το συγκρότημά του, στήνεται με επιτυχία στο καφενείο του Παντελή.

Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Όσα θα δούμε από την Δευτέρα έως την Παρασκευή στη σειρά “Σασμός“.

Δευτέρα 22 Μαΐου – Επεισόδιο 137
Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια.

Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί.

Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη στήνεται και συνεχίζεται με επιτυχία. Η Κατερίνα θα δεχτεί μία αναπάντεχη πρόταση, ενώ μία απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια. ...

διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει όλη την εβδομάδα και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα