Ταραγμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Σοκάρομαι και στεναχωριέμαι

Ταραγμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Σοκάρομαι και στεναχωριέμαι

Με την πολύκροτη υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου ασχολήθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.
Η εκπομπή, που είχε ερευνήσει κατά το παρελθόν την υπόθεση της άτυχης τραπεζικής υπαλλήλου, που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκαταστήματος, επανήλθε στο θέμα με νέα στοιχεία.

«Ειλικρινά, το λέω ξανά, η ιστορία της Αγραφιώτου, επειδή έχω δεθεί πολύ και επειδή έχουμε κάνει πολύ βαθιά έρευνα, και μόνο στην εικόνα, γιατί έχουμε κάνει την αυτοψία, έχουμε βρεθεί εκεί στον χώρο, σοκάρομαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος. Ειλικρινά σας μιλάω», είπε η γνωστή δημοσιογράφος, μοιραζόμενη τις σκέψεις της με τους καλεσμένους της.

«Δηλαδή με έχει πιάσει από την αρχή που βγήκαμε στον αέρα, ένα σοκ, μια συγκίνηση για αυτήν, γιατί θα δούμε και τα στοιχεία που μιλάνε από μόνα τους και είναι άγρια. Επειδή βρέθηκα σε εκείνον τον χώρο, έγιναν τόσα λάθη και από τον δήμο του Αμαρουσίου, που δεν πλήρωνε το ρεύμα και είχαν κόψει το φως και ήταν σκοτάδια εκεί, κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο δράστης. Τόσα και τόσα λάθη», συμπλήρωσε.

Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη ήταν βαθιά και επίμονη από την πρώτη στιγμή που η Ελευθερία Αγραφιώτου, 69 χρόνων, χάθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου του 2016 από το σπίτι όπου έμενε με την ηλικιωμένη μητέρα της, Κική Κεκετσίδου, στην οδό Παναγιώτη Μικροπούλου 37, στο Νέο Ηράκλειο.
Είκοσι δύο μέρες μετά την εξαφάνισή της, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, υπάλληλος καταστήματος στο Μαρούσι, όπου η γυναίκα είχε πάει για ψώνια, ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ, βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης.

Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το λευκό Opel Corsa που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε. Κανείς όμως τότε, ούτε η αστυνομία δεν σκέφτηκε να ερευνήσει στον χώρο, με αποτέλεσμα πολλά σημαντικά στοιχεία να αλλοιωθούν.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, και ενώ είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος, η σορός της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο ίδιο κτίριο όπου η εκπομπή βρήκε το αυτοκίνητο της.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο πλατύσκαλο μεταξύ του δεύτερου και τρίτου υπογείου και τα ματωμένα σημάδια «έδειξαν» πως ο θάνατός της ήταν βασανιστικός.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα