Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες

Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες

 Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες.

Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα του δεν θα κάνει πίσω και αναλογιζόμενος τα λόγια της ψυχολόγου, ότι πρέπει σιγά-σιγά να προετοιμάσουν την οικογένεια του, να δεχτεί ομαλά το νέο στις μέλος, της αποκαλύπτει αυτό που η ίδια η Καλλιόπη έτρεμε να ακούσει, ότι ο Πέτρος είναι δικός του γιος.

Ξαφνικά όλο το παρελθόν περνά σαν ταινία μπροστά από τα μάτια της, η βεντέτα, το αιματοκύλισμα, ο θρήνος και φυσικά η βαριά κατάρα που έχει πέσει εδώ και χρόνια πάνω στις δύο οικογένειες και την οποία τώρα, το ίδιο της το παιδί ήρθε για να ξυπνήσει. Δεν πιστεύει στα αυτιά της αρχίζει να βλαστημά και δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί το νέο. Ακόμα και ο Αστέρης που ήξερε, ότι δεν θα το έπαιρνε καλά σαστίζει με την αντίδραση της και απελπίζεται τελείως όταν την βλέπει να σηκώνεται μέσα στη νύχτα και να τρέχει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να τα πει ένα χεράκι με τον Παύλο.

Προσπαθεί να την συγκρατήσει, όμως είναι μάταιο. Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με όλους όσους επέτρεψαν ένα τέτοιο κακό και επιπλέον της έλεγα ψέματα και την κρατούσαν στο σκοτάδι. Ο Παύλος δέχεται το ξέσπασμα της, χωρίς να αντιδράσει εξίσου έντονα. Ο ίδιος έχει αποδεχτεί την αλήθεια γιατί στην ουσία δεν είχε άλλη επιλογή, όμως δεν έχει σκοπό να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣTV, επειδή φυσικά δεν καταφέρνει να δαμάσει την οργή της, η Καπετάνισσα τα βάζει με όλους: την γιαγιά Ειρήνη, τον Μαθιό και φυσικά την Βασιλική που της έκρυβαν τόσο καιρό ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Όμως την ίδια στιγμή που αυτή έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλους, ο παππάς καλεί, την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία να μιλήσουν και εκεί τους προτείνει το μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει λύση στα διλήμματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και στο δράμα των οικογενειών τους, οι οποίες εδώ και δεκαετίες πνίγονται στο αίμα: Τον  “Σασμό”.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα