Eurovision- Μάρκο Μενγκόνι: Δημοσιεύματα τον θέλουν σε σχέση με τον Μαχμούντ

Eurovision- Μάρκο Μενγκόνι: Δημοσιεύματα τον θέλουν σε σχέση με τον Μαχμούντ

Ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, μετά την ερμηνεία του στον διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Due Vite».

Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ιταλία στον διαγωνσμό τραγουδιού γοήτευσε το κοινό, όχι μόνο με την ερμηνεία, αλλά και την εμφάνισή του.

Τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις φήμες να τον θέλουν σε σχέση με τον τραγουδιστή Mahmood.

Ο Mahmood είχε περάσει κι εκείνος στο παρελθόν, από τη σκηνή της Eurovision, ενώ το 2019 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Το 2022 έλαβε μέρος ξανά.

Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τους δύο άνδρες σε σχέση, ενώ αναφέρουν επίσης, πως είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθείς και διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» αναφέρθηκε επίσης, πως: «Φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά οι δυο τους. Δεν ξέρουμε αν είναι σε σχέση μεταξύ τους ή δεν είναι. Πάντως τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τους θέλουν μαζί. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι θα έρθει στη Μύκονο το καλοκαίρι».

Πηγή: 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα