Γη της Ελιάς: Μείνετε μακριά της – Ο Στέφανος αφοπλίζει

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές αφού ο Στέφανος αφοπλίζει και λέει μείνετε μακριά της.

Ο Στέφανος επιστρέφει στην γη της ελιάς και η Αρετή τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Είναι πολύ χαρούμενη με τον χωρισμό του, αλλά και με την επιλογή του να γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα, στο σπίτι της.

Βέβαια, ο Στέφανος, όσο κι αν η Αρετή το παίζει καλή και μετανιωμένη, δε την εμπιστεύεται όπως παλιά. Μάλιστα, ξεκινά να παρακολουθεί τις κινήσεις της, σίγουρος πως η μάνα του κάτι κρύβει!

Η Βασιλική εξηγεί στον αδελφό της πως η μητέρα τους έχει αλλάξει προς το καλό και πως σε καμία περίπτωση δε θέλει να τους βλάψει. Ο Στέφανος, όμως, από τα κοφτά λόγια της Αρετής και τις ύποπτες κινήσεις της, παρατηρεί άλλα, στην γη της ελιάς.

Ο νεαρός πιάνει την Βασιλική και της εξομολογείται τους φόβους του… “Να την προσέχετε Βασιλική μου, η μαμά δεν έχει αλλάξει, δε συμπαθεί τον Φίλιππο, όπως λέει. Είναι όλα ψέματα!”.

Έτσι, καίει την Αρετή, με αποτέλεσμα η Βασιλική και ο Φίλιππος να απομακρύνονται από την ύπουλη αυτή γυναίκα, καταστρέφοντας τα σχέδιά της. Ποια θα είναι η αντίδρασή της ως προς αυτό;

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα