Eurovision 2023: Δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό – Προκρίθηκε η Κύπρος

Eurovision 2023: Δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό – Προκρίθηκε η Κύπρος

Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα να περάσει στον τελικό της φετινής Eurovision, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Βίκτωρα Βερνίκο. 
Οι χώρες που περνούν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023 από τον B’ ημιτελικό είναι οι: Αλβανία, Κύπρος, Εσθονία Βέλγιο, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Αυστραλία, Αρμενία και Σλοβενία.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 8η θέση με τον Βίκτωρα Βερνίκο να ερμηνεύει το «What They Say», μία φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα που ο ίδιος έγραψε στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

 

Η Κύπρος η οποία εκπροσωπείται από τον Ανδρέα Λάμπρου και το «Break a broken heart» ήταν έκτη στη σειρά εμφανίσεων και κατάφερε να περάσει στον τελικό.

 

 
Στον σχολιασμό του Μεγάλου Τελικού (Σάββατο 13/5) θα είναι η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά.

Ανησυχητικές οι εκτιμήσεις πρόκρισης
Τα προγνωστικά για την Ελλάδα δεν ήταν αισιόδοξα. Με δεδομένο ότι και από τον δεύτερο ημιτελικό προκρίνονταν στον τελικό του Σαββάτου  δέκα συμμετοχές,  η ελληνική εκπροσώπηση βρισκόταν, σύμφωνα  με τα πιο πρόσφατα στοιχεία στοιχηματικών του εξωτερικού, στην 13η θέση, από την 12η που βρισκόταν την Τρίτη. 
Σιγουράκι παρουσίαζαν οι στοιχηματικές την Κύπρο καθότι οι πιθανότητες πρόκρισης διαφοροποιήθηκαν στο 90%, εξ ου και η  χαμηλή απόδοση στα στοιχήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα