Μαύρο Ρόδο - spoiler: Νεκρός ο Βίκος στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Νεκρός ο Βίκος στα επόμενα επεισόδια

Κι όμως, ο Βίκος όσες φορές κι αν έχει καταφέρει να ξεφύγει για τις παρανομίες του στη σειρά Μαύρο Ρόδο, δεν θα μπορέσει να αποφύγει το τραγικό του τέλος.

Στα επόμενα επεισόδια όπως θα παρακολουθήσουμε θα πέσει νεκρός κι η μοναχή Φιλαρέτη δεν θα μπορέσει να τον αγκαλιάσει σαν γιο της μετά την μεγάλη αποκάλυψη. Ο Βίκος θα πέσει σε ενέδρα θανάτου και θα δεχτεί τις σφαίρες από έναν άγνωστο άντρα που τον περιμένει για να τον πυροβολήσει.

Ας πάρουμε τις εξελίξεις με τη σειρά όμως. Όλοι ψάχνουν την Κύρα που δεν έχει εμφανιστεί για μέρες. Η Αλεξία παρόλο που υποψιάζεται πως ο Βίκος έχει ανάμειξη με την εξαφάνιση της γιαγιάς της, δεν τον εγκαταλείπει. Συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του και δημιουργεί μια κατάσταση που δεν μπορεί να ανεχτεί ο Πέτρος.

Ο νεαρός Καστρινός τότε, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να τελειώνει αυτή η σχέση. Φοβάται πως όσο μένει μαζί του η Αλεξία κινδυνεύει. Έτσι παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον πατέρα του.

Ο Θέμης Καστρινός μόλις μαθαίνει πως η κόρη του εξακολουθεί να είναι μαζί με τον χειρότερο εχθρό του, γίνεται έξω φρενών. Χωρίς να το πολυσκεφτεί αποφασίζει να πάρει δραστικά και οριστικά μέτρα για να προστατέψει την Αλεξία. Η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια του και δίνει εντολή θανάτου για τον Βίκο. Δεν βλέπει τίποτε καλό σε αυτή τη σχέση, παρά μόνο ένα επόμενο κόλπο του Βίκου εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του.

Το σχέδιο του Θέμη μπαίνει σε εφαρμογή, μόνο που λίγο μετά θα κάνει την τραγική ανακάλυψη. Όταν θα μάθει και θα επιβεβαιώσει πως ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης, θα είναι πολύ αργά. Όπως αναφέρει το περιοδικό TiVi, ο Καστρινός θα προσπαθήσει να ανακαλέσει την εντολή του αλλά θα είναι πολύ αργά. Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την εξόντωση του Βίκου ήδη τον στοχεύει και τον πυροβολεί.

Ο αντίπαλος του Καστρινού πέφτει κάτω από τις σφαίρες κι αυτό δεν αλλάζει. Ο Θέμης είναι πια απελπισμένος. Το αγόρι που η μοίρα του στέρησε τη μάνα του και μεγάλωσε σε ίδρυμα δεν θα μάθει τελικά τι συνέβη. Ο Καστρινός πρέπει να μεταφέρει ένα διπλό νέο στη Φιλαρέτη. Πως βρήκε τον γιο της και πως είναι νεκρός.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα