Νικόλας Αγόρου για Survivor: Έλεγαν είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες

Νικόλας Αγόρου για Survivor: Έλεγαν είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τετάρτη 10/5 ο Νικόλας Αγόρου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να μείνει μόνιμα στην επαρχία, για την αποχώρησή του, αλλά και για τους επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι.

«Μένω εκτός Αθηνών, βρίσκομαι στην Κόνιτσα. Εκεί ασχολούμαι με την γεωργία μαζί με έναν φίλο μου. Προσπαθώ να είμαι κοντά στον θεό και όλα από εκεί ξεκινάνε και πας βήμα βήμα, σε οδηγεί και είσαι ευτυχισμένος και με το τίποτα. Θαυμάζω αυτούς που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και μπορούν να διαχειριστούν όλο αυτό που συμβαίνει.

Το επέλεξα γιατί δεν ήθελα να είμαι μακριά από την μητέρα μου και την οικογένειά μου. Συνέβη και ένα δυσάρεστο γεγονός και έτσι πήρα αυτή την απόφαση», είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου.

«Στο παιχνίδι ο καθένας μας έχει τον δικό του σταυρό, αλλά εγώ πήγα ξεκάθαρα για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι ζόρικο πράγμα, εγώ απέχω από όλα αυτά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Θυμάμαι έντονα την πρώτη μου μέρα εκεί αλλά και την τελευταία, γιατί ήθελα να φύγω. Ήθελα να το κάνω για την οικογένειά μου, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εμένα», ανέφερε ο Νικόλας Αγόρου.

Ενώ στη συνέχισε δήλωσε: «Υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία, άσχημα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά όταν πας εκεί και βλέπεις τόση τοξικότητα δεν γίνεται να μην επηρεαστείς. Δεν είμαι παίκτης ριάλιτι, λέω μόνο αυτά που έχω ζήσει».

Κλείνοντας, ο Νικόλας Αγόρου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε να κάνει παρέα με ορισμένους από τους παίκτες, λέγοντας: «Εγώ δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί και επαγγελματίες ψεύτες. Δεν είχα κάτι να πω με αυτούς τους ανθρώπους. Τα καλά όλα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες».

πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα