Eurovision 2023: Τα αρνητικά σχόλια για τη μετάδοση της Μαριάς Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά

Eurovision 2023: Τα αρνητικά σχόλια για τη μετάδοση της Μαριάς Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Α΄ ημιτελικός της Eurovision 2023, ο οποίος προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ, και τις Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά να βρίσκονται στο τιμόνι του σχολιασμού της μουσικής βραδιάς.

Από τις 15 χώρες που εμφανίστηκαν εχθές, 10 ήταν αυτές που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, ενώ το βράδυ της Πέμπτης, 11/5, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο διαγωνίζεται και η Ελλάδα, με τον Victor Vernicos και το τραγούδι «What They Say».

Να σημειωθεί, πως η Τζένη Μελιτά για πρώτη φορά ανέλαβε αυτόν τον ρόλο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Καλώς σε βρήκα Μαρία Κοζάκου και καλώς σας βρήκα και εσάς που είστε στα σπίτια σας, στα σπίτια των φίλων σας. Φέτος νομίζω περισσότερο από ποτέ είναι τεράστια τιμή να βρισκόμαστε και να βρίσκομαι κι εγώ σε μια ιστορική διοργάνωση των Βρετανών που αγκαλιάζει την Ουκρανία αλλά και αλληλεγγύη», ήταν τα πρώτα λόγια της Τζένης Μελιτά.

Και αν και η χθεσινή βραδιά άφησε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένους τους fans του μουσικού διαγωνισμού, οι χρήστες του Twitter στην Ελλάδα έμειναν παραπονεμένοι, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την «ηχηρή» απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη από τον σχολιασμό της βραδιάς.

«Γιώργο Καπουτζίδη, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα», ήταν το κεντρικό σύνθημα στο Twitter και στα σαλόνια των σπιτιών.

 Δύο γυναικείες φωνές που διαδέχονταν η μία την άλλη αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Η Τζένη Μελιτά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και στο μεγαλύτερο διάστημα της βραδιάς απλά έδειχνε να διαβάζει τα γραπτά της. Ούτε χιούμορ, ούτε ευφυείς ατάκες, ούτε χημεία. Η Μαρία Κοζάκου κέρδισε κάτι παραπάνω λόγω εμπειρίας και καλύτερης σχέσης με το θεσμό ωστόσο και εκείνη έκανε πολλές παραλείψεις.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα