Εύη Σαλταφερίδου για Μελίνα Μεταξά: Δεν υπήρχε γυναίκα που να χώνευε μέσα στο Survivor

Εύη Σαλταφερίδου για Μελίνα Μεταξά: Δεν υπήρχε γυναίκα που να χώνευε μέσα στο Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και συγκεκριμένα στη φημολογούμενη ανταγωνιστική σχέση της με τη Μελίνα Μεταξά.

«Αρχικά, θέλω να πω ότι με τη Μελίνα δεν έχω κάτι. Ούτε εκείνη κάτι συγκεκριμένο μαζί μου. Πρέπει όμως να πούμε τα πράγματα ως έχουν. Εγώ εξ αρχής δεν την έχω ψηφίσει. Έχει τον κόσμο της η Μελίνα, ήταν πολύ καλό το 2018 και περίμεναν πολλά από αυτήν», δήλωσε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

«Η Μελίνα είχε ένα beef με τον Ηλία Γκότση από το ’18, φαινόταν απ’ την αρχή που μπήκε ότι υπήρχε ένα θέμα μαζί του. Πάντα θα άκουγα να κολλάει κάτι κακό για τον Γκότση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε, ωστόσο δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν αντιμιλήσαμε η μία στην άλλη», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Εγώ, επειδή δεν μπορώ να μην υπερασπίζομαι το δίκιο, έπαιρνα πάντα θέση, αν άκουγα κάτι. Εμένα με ενδιέφερε ο φίλος μου, δεν ήθελα να ακούω χαζομάρες», τονίζει η Εύη Σαλταφερίδου.

«Ξεκίνησε από εκεί. Και όταν πήγαμε στην Κόκκινη ομάδα, είδα ότι υπήρχε μία κόντρα με τη Μελίνα και τη Σταυρούλα για το πού θα κοιμηθούν και τα λοιπά. Δεν λέω ότι το ξεκίνησε η Μελίνα, απλά η Μελίνα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε γυναίκα που χώνευε στο παιχνίδι, δεν είχε πει μία καλή κουβέντα για καμία μας», καταλήγει η Εύη Σαλταφερίδου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα