Survivor All Star: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Survivor All Star: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Το trailer του αποψινού επεισοδίου του “Survivor All Star” έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ και τελικά αναρωτιόμαστε .... ποια είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο; 

Ανατρεπτικό είναι το trailer για το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», με βασικούς πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μελίνα Μεταξά.

 «Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν το θεωρώ ηθικό αυτό το πράγμα, είναι ανήθικο», ακούγεται να λέει στην αρχή ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Έπειτα εμφανίζεται και η Μελίνα Μεταξά, όπου κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα». Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει: «Ποιος να είναι άραγε; Να ξεκινάει το όνομά του από Σ; και να ξεκινάει το επίθετο από Χ; Μήπως είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης; Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε το είπε στον Βασάλο. Άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Επίσης στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα