Πάει η Βίκυ Καγιά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό»;

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η πρώην οικοδέσποινα του ριάλιτι μοντέλων «GNTM» θα καθίσει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

 Είναι γεγονός, λένε στη μιντιακή αγορά, ότι από δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση η ωραία Βίκυ Καγιά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espressonews, το Mega έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του για τη Βίκυ Καγιά και τη συμμετοχή της στην παρουσίαση μιας εκπομπής που θα αφορά τη μόδα, αφού συγκεκριμένα σε αυτόν τον τομέα υπάρχει κενό στο πρόγραμμα, που φέρνει άλλωστε και πολύ μεγάλη διαφήμιση.

 Από την άλλη, ωστόσο, υπάρχουν φήμες πoυ τη θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κάτι που το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή διαψεύδει κατηγορηματικά, αφού εκείνος επιθυμεί μια δημοσιογράφο που να ξέρει καλά τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, καθώς η εκπομπή έχει γείρει την πλάστιγγα προς την ενημέρωση.

 Ωστόσο, κακά τα ψέματα, υπάρχει κενό στο «Πρωινό» σχετικά με τα εμπορικά θέματα και τη γυναικεία μόδα, και εκεί θα μπορούσε να «παίξει μπάλα» η Καγιά. Αλλά το στενό φιλικό περιβάλλον της αναρωτιέται γιατί η Καγιά να επιλέξει να είναι δεύτερο βιολί και όχι πρώτο, σε δική της εκπομπή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα