Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος, έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, συντάσσει τη διαθήκη του

Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος, έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, συντάσσει τη διαθήκη του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»!

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Λυκούργου βυθίζουν το χωριό σε θλίψη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς».

Η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να του συμπαρασταθούν. Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου στο νοσοκομείο ταράζει την Ισμήνη, η οποία του ζητά να φύγει, αλλά εκείνος αρνείται να γυρίσει την πλάτη στον πρώην πεθερό του. Στο άκουσμα πως ο Λυκούργος χρήζει μεταμόσχευσης ήπατος, πολλοί αποφασίζουν να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι συμβατοί δότες.

 Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική προσπαθεί να τον αποτρέψει από αυτή την απόφαση. Ο Δημοσθένης ζητά από την Ειρήνη να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης στον Πειραιά, όμως η Ασπασία της το απαγορεύει.  Η Άννα πασχίζει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον όμορφο τουρίστα που την έχει αναστατώσει, αλλά ο Ορέστης κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Ο Λυκούργος, έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, προχωράει στη σύνταξη της διαθήκης του έχοντας ως μάρτυρα τον Στάθη.


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα