Σασμός: Πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν - Οι νέες προσθήκες και το τέλος του 2ου κύκλου

Σασμός: Πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν - Οι νέες προσθήκες και το τέλος του 2ου κύκλου

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης και τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, η σειρά ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και σπεύδει να καπαρώσει τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (Αργυρώ) και τον Ορφέα Αυγουστίδη (Αστέρης) για τον νέο κύκλο του σίριαλ.

 Ο τρίτος κύκλος (στον οποίο πρόκειται να γίνουν και δύο πολύ ηχηρές προσθήκες, ενός άντρα και μιας γυναίκας, που θα ανατρέψουν τα δεδομένα) είναι πλέον γεγονός, αφού το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τα χέρια με την εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη.

 Μάλιστα, ο νέος κύκλος θα αφορά το παρελθόν των ηρώων και της βεντέτας. Θα ξεκινήσει δηλαδή από την αρχή η ιστορία, για να μάθουν πλέον με κάθε λεπτομέρεια οι τηλεθεατές πώς φτάσαμε στην περιβόητη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, κάτι που όλο αυτό το διάστημα το παρακολουθούμε μόνο μέσω των flashback των πρωταγωνιστών, που ανατρέχουν μέσα από τις σκέψεις τους.

Πώς θα τελειώσει όμως ο δεύτερος κύκλος της σειράς; Το φινάλε θα είναι αρκετά αισιόδοξο, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την τρίτη σεζόν. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο για τους πρωταγωνιστές, μας λέει βασικός πρωταγωνιστής της σειράς.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαθιός θα καταφέρει για ακόμη μια φορά να γλιτώσει από τις κατηγορίες, ενώ ο Αστέρης θα αφοσιωθεί στο παιδί του και θα κάνει στην άκρη όλα όσα κατηγορούν τον αδελφό του.

 Το καλό όμως είναι για το τέλος, αφού θα έχουμε κουφέτα! Ο Λευτέρης θα κάνει πρόταση γάμου στη Θεοδώρα, ζητώντας της να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή και, αντίστοιχα, ο Μύρωνας και η Ασπα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χαρίζοντας δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους Βρουλάκηδες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα