Σασμός - Spoiler: Ο Αντώνης επιτέλους θυμάται τα πάντα - Στα όρια της κατάρρευσης ο Φαρμάκης

Σασμός - Spoiler: Ο Αντώνης επιτέλους θυμάται τα πάντα -  Στα όρια της κατάρρευσης ο Φαρμάκης

Η μνήμη του Αντώνη αποκαθίσταται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός". Οι γυναίκες της Άνω Ποριάς στήνουν γλέντι τρικούβερτο για να γιορτάσουν την ανάρρωσή του. Γερός και δραστήριος, ξανά επιστρέφει στα καθήκοντά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ξεκινώντας έρευνα για τον Ευθύμη Φαρμάκη, που καταρρέει.

Ο Ευθύμης επισκέπτεται τους Βρουλάκηδες μετά το τηλεφώνημα που του κάνει ο Αντώνης. Κανένας από την οικογένεια δεν γνώριζε για το τηλεφώνημα και μόλις τον βλέπουν μπροστά τους, σοκάρονται . Παράλληλα, η αληθινή ταυτότητα του Λευτέρη γίνεται γνωστή, αλλά η μετανιωμένη Θοδώρα, που τον έχει εγκαταλείψει, υποφέρει μακριά του. Αυτό που απασχολεί, όμως, τον Λευτέρη είναι το μπαρ, που τον συνδέει με τον προδομένο Ευθύμη. Μετά από μια εκρηκτική συνάντησή του με τον Ευθύμη, ο Αντώνης επιτέλους θυμάται τα πάντα. Η είδηση της πλήρους αποκατάστασης της μνήμης του χαροποιεί τους πάντες. Αντίθετα, ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί, αποδεικνύονται μάταιες.

 Η Καλλιόπη κάνει ένα μοιραίο λάθος απέναντι στον Παύλο, γεγονός που εξοργίζει τον Μαθιό. Ο χειρότερος φόβος του γιου της σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Ο Αντώνης δραστηριοποιείται και πάλι, αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του, όσο οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν γλέντι για εκείνον. Ο Μαθιός προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Νικηφόρου για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του Αστέρη, ενώ και η Βασιλική έχει μια συνάντηση στο ξενοδοχείο που την αναστατώνει. Και ενώ όλα πάνε καλά με τον Λευτέρη και τη Θοδώρα, συμβαίνει κάτι που τη γεμίζει πάλι αμφιβολίες. Ο Αστέρης περνάει όμορφες στιγμές με τον Πετράκη, αλλά η εμφάνιση του κουτσομπόλη Παντελή τον κάνει να παγώσει.

yupiii.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα