J2US: Απόψε η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Κόκοτα

Tο «J2US» επιστρέφει με τον Νίκο Κοκλώνη, το Σάββατο (22/04), στον ALPHA ύστερα από μία εβδομάδα απουσίας και επιφυλάσσει δυνατές ερμηνείες και απρόσμενες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια του «J2US» αφού μοιράστηκαν τις πασχαλινές τους αναμνήσεις με το κοινό των social media, ξεκουράστηκαν, γέμισαν μπαταρίες και είναι έτοιμα για το live.

Έτσι, η σκηνή του «J2US» θα γεμίσει με ανατρεπτικές ερμηνείες και performances που θα αφήσουν την κριτική επιτροπή (Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή) με το στόμα ανοιχτό, καθώς η εξέλιξη των περισσότερων ζευγαριών έπειτα από επτά live είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ποια είναι τα τραγούδια στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους;

Ναταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης: «Αυτή η νύχτα μένει»
Σοφία Βογιατζάκη – Σαρμπέλ: «The Eye οf the Tiger»
Εύη Δρούτσα – Bo: «Ο δικός μου ο δρόμος»
Φοίβος Παπαδάκης – Χριστίνα Μαραγκόζη: «Μέχρι το τέλος του κόσμου»
Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ: «I Want to Break Free»
Σοφία Παυλίδου – Ζερόμ Καλουτά: «Δεν μ' αγαπάς»
Λουίζα Πυριόχου – Biased Beast: «Unholy»
Άρης Σοϊλέδης – Μαριάντα Πιερίδη: «Tranquila»
Παντελής Τουτουντζής – Κατερίνα Στανίση: «Crazy Girl»
Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος: «Σμαράγδια και ρουμπίνια»

Στο «J2US» οι εκπλήξεις και οι απρόσμενες εμφανίσεις δεν σταματούν ποτέ, επομένως η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Κόκοτα είναι γεγονός, ενώ ο Λευτέρης Πανταζής θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του. Μάλιστα, στη σκηνή του σόου θα βρεθεί και η Μαρία Καρλάκη σε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα