Σασμός spoiler: Μια δολοφονία φέρνει τα πάνω – κάτω! Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη

Σασμός spoiler: Μια δολοφονία φέρνει τα πάνω – κάτω! Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη

Σασμός spoiler: Ο Φαρμάκης δεν είναι τελικά το «μεγάλο κεφάλι» του κυκλώματος και αυτό θα το μάθουν με τον πιο άσχημο τρόπο όσοι πάρουν μέρος στην αστυνομική επιχείρηση.

Πίσω οπό αυτόν κρύβεται κάποιος άλλος ισχυρός άντρας και η Ντίνα με τον Μύρωνα θα το συνειδητοποιήσουν όταν φτάσουν στο σημείο που θα γίνει η εισβολή.

Συγκεκριμένα, όλοι θα πιστεύουν πως πίσω από τις καλά σφραγισμένες πόρτες θα κρύβεται ο Ευθύμης, όμως προς έκπληξή τους θα αποδειχτεί πως άλλος ήταν αυτός που υποκινούσε τις υποθέσεις τοκογλυφίας και αγοροπωλησίας όπλων. Στην επιχείρηση αυτή όμως θα βοηθήσει πολύ ο Λευτέρης, που είχε τις αρχικές πληροφορίες από τον Ευθύμη, οι οποίες και θα τους οδηγήσουν στο σημείο του στόχου. Από εκείνη τη στιγμή οι σχέσεις όλων θα ταραχθούν.

Ο Παύλος κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ανω Ποριά με σκοπό να βάλει τάξη στην οικογένεια του δεν παρέκκλινε ούτε για μια στιγμή από τις κουβέντες του και τις υποσχέσεις που έδινε στους γύρω του. Ακόμα και με τα δικό του πρόσωπα ήταν αυστηρός προσπαθώντας έτσι να τιμήσει τους νεκρούς της ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα