Πέτρος Φιλιππίδης: Η επιστροφή στην τηλεόραση που δεν αντιλήφθηκε κανείς

Πέτρος Φιλιππίδης: Η επιστροφή στην τηλεόραση που δεν αντιλήφθηκε κανείς

Στην επικαιρότητα παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος τηλεοπτικών εκπομπών και των παρουσιαστών τους. Ο ηθοποιός που καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού αλλά αθωώθηκε για τέλεση βιασμού, παραμένει αποκλεισμένος από την ελληνική τηλεόραση.

Είναι ενδεικτικό ότι παλιά, πολύ επιτυχημένα, σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε δεν προβάλλονται πια, ενώ και σε αφιερώματα για παλαιότερες εποχές της τηλεόρασης «κόβεται» τεχνηέντως. Όπως συνέβη στην εκπομπή «Βινύλιο» στις 31 Μαρτίου, όπου η σειρά «50-50» δεν μπήκε στις πλέον επιτυχημένες της δεκαετίας της, προς έκπληξη του κοινού.

Μια ημέρα αργότερα, όμως, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση με τη… φωνή του. Στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» προβλήθηκε μία από τις εκδόσεις της ταινίας «Ice Age», ήτοι «Η εποχή των Παγετώνων», όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει συμμετάσχει στη μεταγλώττιση. Συγκεκριμένα, έδωσε φωνή στον «Σιντ», έναν βραδύποδα που χαρίζει σπαρταριστό γέλιο στους θεατές της ταινίας. Έτσι, έστω και για λίγο ο Φιλιππίδης «επέστρεψε» στην ελληνική τηλεόραση, αλλά δεν το αντιλήφθηκε κανείς…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα