Τριαντάφυλλος: Επειδή δεν ήρθα, δεν σημαίνει ότι δεν τα μαθαίνω

Τριαντάφυλλος: Επειδή δεν ήρθα, δεν σημαίνει ότι δεν τα μαθαίνω

Μπορεί να μην συμφώνησε με την παραγωγή του Survivor All Star για να βρεθεί φέτος στον Άγιο Δομίνικο, όμως ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να γνωρίζει τα μέσα και τα έξω του παιχνιδιού, ακόμα και τις πιο κρυφές σκέψεις των παικτών, καλύτερα από τον καθένα.

Το αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο με τις αναρτήσεις του στα social media, όπου κερδίζει καθημερινά οπαδούς. Ο λόγος είναι ότι πέφτει σχεδόν πάντα μέσα στις προβλέψεις του για τις επόμενες κινήσεις των παικτών και της παραγωγής και η κριτική που ασκεί είναι σκληρή αλλά εύστοχη.

Όμως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι από την κριτική έχουν οι αποκαλύψεις του για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, τα οποία δεν βλέπουν ποτέ οι θεατές.

Δείτε λοιπόν τι αποκάλυψε χθες ο Τριαντάφυλλος χθες σε μια ανάρτηση όλο νόημα που απευθύνονταν στον αρχισυντάκτη του «Survivor All Star» Δημήτρη Παυλιδάκη.

«Ο Δημήτρης Παυλιδάκης από την αρχή έστησε να είναι ο Αδερφός μου ο Σάκης με τον Κόρο για να με τρολάρουν. Το έμαθα από άνθρωπο κάτω 1000/1000…. Επειδή δεν ήρθα, δεν σημαίνει ότι δεν τα μαθαίνω…» έγραψε ο τραγουδιστής σε μια μακροσκελή ανάρτηση με αφορμή τις αντιδράσεις των Μαχητών και στη συμπεριφορά του Κόρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα