Σασμός: Η πρόθεση του Μανώλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλει τον Μαθιό

Σασμός: Η πρόθεση του Μανώλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλει τον Μαθιό

Η πρόθεση του Μανώλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία.

Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά. Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.

Ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια. Η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για την κολόνια  του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Μανώλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν  άσσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα