Φως στο Τούνελ: Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ – Κάθετη η Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ – Κάθετη η Αγγελική Νικολούλη

Με την εξαφάνιση του 43χρονου Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Μάρτυρας κλειδί επικοινώνησε με την εκπομπή για να δώσει πληροφορίες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση από τη Λάρισα. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν ήταν σαφείς με τη δημοσιογράφο να απευθύνεται στη γυναίκα με αυστηρό ύφος.

«Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δε μιλάνε καθόλου», συνέχισε.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα