Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στο video ποιος σκότωσε τον Κοσμά

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στο video ποιος σκότωσε τον Κοσμά

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Ο Άγγελος αποκαλύπτει στο video ποιος σκότωσε τον Κοσμά 
Ο καβγάς μεταξύ Άννας και Δημήτρη αυτή τη φορά θα είναι πολύ μεγάλος, αφού φαίνεται πως οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι αγεφύρωτες.

Και οι δυο τους, όμως, μένουν στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το νέο στοιχείο που ήρθε στα χέρια τους, χωρίς να έχουν καταλάβει ακριβώς το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Άγγελος μέσα από αυτό το βίντεο.

Ένα μήνυμα που έχει ως αποδέκτη την Άννα, αλλά εμπλέκει στην υπόθεση και τον Δημήτρη, αφού ο Σπύρος και ο Θοδωρής ξέρουν πολύ καλά τι έχει συμβεί με τον Κοσμά.

Πίσω στο τμήμα ο Σπύρος καλεί τους ιατροδικαστές γεμάτος αγωνία για το πτώμα το οποίο τελικά ανήκει στο νεαρό κορίτσι που είχε εξαφανιστεί.

Κανείς όμως δεν ξέρει πώς βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του Άκη και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση. Ο δικαστής λοιπόν διατάσσει την προφυλάκιση του ενώ αφήνουν τα υπόλοιπα παιδιά ελεύθερα.

Η Αγγελική συντετριμμένη ανακοινώνει στους γονείς της κοπέλας ότι η κόρη τους είναι νεκρή και ο Σταύρος την στηρίζει και υπόσχεται να την βοηθήσει να καταδικάσουν τους ενόχους.

Όσο για το Δημήτρη βλέπει ξανά και ξανά το βίντεο του Άγγελου προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τις απειλές του. Όταν η Άννα έρχεται στο γραφείο του, κλονισμένος λέει «νομίζω το πρόβλημα για το οποίο μιλάει έχει να κάνει με τον πατέρα σου».

Την ίδια στιγμή ο Άκης μέσα απ’ τη φυλακή τηλεφωνεί στον Αλέκο και ζητά την βοήθεια του για να ξεμπλέξει. Εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του και τότε ο νεαρός του κάνει μία πρόταση την οποία δεν μπορεί να πει όχι. «Ξέρω κάτι που θα διαλύσει το Δημήτρη Μαρκέτο και την οικογένεια του. Ελάτε να με βοηθήσετε και θα στα πω από κοντά».

sportime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα